google.com, pub-6192748481216667, DIRECT, f08c47fec0942fa0 PANOSDIY

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αγαπητά μέλη της ομάδας PANOSDIY καλησπέρα σας. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο επίσημο blog της ομάδας www.panosdiy.gr και κατ’ επέκταση του καναλιού PANOSDIY όπου υπάρχει από το 2012 έως σήμερα και που με την νέα χρονιά θα συμπληρώσει 10 χρόνια παρουσίας στο YouTube. Οι αλλαγές είναι στον χώρο των διαφημιζόμενων εταιριών που υπάρχουν στην δεξιά στήλη όπως το βλέπουμε απ’ τον υπολογιστή μας.

 Υπάρχουν πλέον μόνο οι εταιρίες που στήριξαν η κάθε μια με τον δικό της τρόπο το κανάλι και ελπίζω αυτή η λίστα να μεγαλώσει. Αν πέσει στην αντίληψη σας κάποια εταιρία που επιθυμεί να διαφημιστεί, μπορούν να μου στείλουν ένα mail στην διεύθυνση : panosdiyworkshop@gmail.com και θα επικοινωνήσω μαζί τους το συντομότερο.

Για να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται , μιας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία, από εδώ και στο εξής, στην λίστα αυτή θα υπάρχουν μόνο αυτοί που μας στηρίζουν. Και όταν μιλώ για στήριξη, δεν εννοώ χρηματική. Δεν ζήτησα ΠΟΤΕ και από κανέναν ΧΡΗΜΑΤΑ. Δεν ήρθα ποτέ και με κανέναν σε συμφωνία για να δείξω κάτι στο κανάλι. Εκτός του βίντεο με τον δίδυμο τροχό που ήταν δώρο. Όλα είναι αγορασμένα.

 Το ελάχιστο λοιπόν που μπορούν να προσφέρουν θα είναι κάποια χορηγία για μια ενδεχόμενη κλήρωση προς όλους τους συνδρομητές και φίλους της ομάδας μας….για όλους εσάς. Αυτό είναι αρκετό. Αυτό μου φτάνει.

 Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις έφαγα ‘’πόρτα’’ από ανθρώπους που χωρίς να μου το ζητήσουν, τους είχα σε περίοπτη θέση στην λίστα με τις διαφημιζόμενες εταιρίες. Και μάλιστα για χρόνια. Κάποιους μάλιστα, δεν σας κρύβω πως τους ζήτησα την βοήθεια τους για την κλήρωση του Δεκεμβρίου που μας πέρασε. Μόνο το περιοδικό ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ανταποκρίθηκε και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη.  Βέβαια υπήρξαν και κάποιες που ήταν σχετικά καινούργιες στο blog. Αλλά…όταν κάτι ισχύει…ισχύει για όλους. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο λόγος μου. Μιλάω ανοιχτά και ειλικρινά. Δεν με ενδιαφέρει αν στο τέλος η λίστα αδειάσει. Η επιλογή είναι δική τους. Αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω να διοργανώσω μια κλήρωση για τον Φεβρουάριο του 2022, ημερομηνία συμπλήρωσης των 10 χρόνων του PANOSDIY. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Θέλω τα σχόλια σας από κάτω. Θέλω να πάρετε θέση για το θέμα. Θέλω να ακούσω και την δική σας άποψη. Κόσμια και ειλικρινά, όπως η ανακοίνωση που μόλις διαβάσατε και που η οποία θα δημοσιευτεί και στην ομάδα μας στο Facebook.(PANOSDIY)

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Να είστε όλοι καλά.